Go to Top

Wat doen wij?

Ontwerp
U heeft een tuinwens? Wij willen u daar graag bij adviseren. Samen inventariseren we wat er nodig is om aan uw wensen te voldoen.
Wellicht zijn een paar globale ideeën voldoende, maar desgewenst leveren wij een compleet ontwerp. Uw wensen gecombineerd met ons vakmanschap zullen uiteindelijk de ideale invulling aan uw tuin geven.

Aanleg
Als de plannen concreet zijn en de offerte goedgekeurd, kunt u besluiten tot de aanleg van de tuin.
Wij verzorgen voor u het totaal, van eerste grondverzet, bestrating en beplanting tot aanleg van elektriciteit, beregening, houtwerk en nog veel meer.
Het plantgoed betrek ik zoveel mogelijk van kwekers uit mijn omgeving.
Wij staan voor kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent. Verschillende van de gerealiseerde projecten kunt u bekijken op deze website.

Onderhoud
Iedere tuin vraagt onderhoud. Tenslotte is uw tuin het visitekaartje van uw huis. Misschien heeft u zelf groene vingers en wilt u alleen af en toe wat snoeiwerk gedaan hebben, of besteedt u het liefst al het onderhoudswerk uit? Kijkt u bij ‘Tips voor elke maand’ voor meer informatie. Heeft u professionele en praktische hulp nodig, groot of klein onderhoud, wij kunnen het voor u verzorgen. Wij kunnen voor u snoeien en bemesten, beplanting en gazons verzorgen, voor- en/of najaarsonderhoud plegen, uw tuin winterklaar maken, hagen knippen, enz. We leveren onderhoudswerk op maat.

Afspraken
U kunt ons per keer bellen als u ons nodig heeft. Het is ook mogelijk om af te spreken dat we een paar keer per jaar werkzaamheden komen uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen en omstandigheden kan dat van één keer tot vijf keer per jaar, of zelfs volledig onderhoud, waarbij u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract met betalingen per kwartaal af te sluiten.